Paysafecard

PaysafecardOp het gebied van de online prepaid betaalmiddelen is de PaySafeCard toch wel de wereldwijde marktleider. Dat het prepaid is, wil zeggen dat je de PaySafeCard vooraf kunt kopen op één van de 500.000 verkooppunten en vervolgens kan je er bij duizenden verschillende partners in verschillende branches online mee betalen.

Je kan een PaySafeCard erg gemakkelijk en snel online kopen bij PaySafeCard.com. Je kan met deze prepaid creditcard dan ook veilig en makkelijk online betalen. Om je bestelling te plaatsen hoef je geen persoonlijke- en bankgegevens achter te laten, dus deze creditcard is dan ook ideaal om betalen in webwinkels en in online casino’s. Je kunt een PaySafeCard heel erg simpel kopen. Wanneer je een PaySafeCard wilt kopen kies je een waarde van de kaart uit, je kunt kiezen uit; €10,-, €25,-, €50,- en €100,-. Je voert je gegevens in en rekent daarna je bestelling af. Wanneer de betaling verwerkt is, ontvang je, je PaySafeCard code per e-mail en met deze code kan je dan wereldwijd betalen bij de vele online winkels welke de PaySafeCard accepteren.

Kopen van een PaySafeCard

Om een PaySafeCard te kopen is heel erg simpel. Je gaat naar de website van de PaySafeCard, PaySafeCard.com. Wanneer je, je PaySafeCard online koopt heeft dit vele voordelen. Het huis hoef je niet meer uit en je hebt direct je code tot je beschikking. Ook kan je dag en nacht je PaySafeCard bestellen wat betekend dat je hem kan kopen wanneer het jou uitkomt. Je bestelling is binnen enkele seconden geplaats en wanneer je betaling is ontvangen wordt de code direct naar je e-mail verzonden.

Tegoed van je PaySafeCard controleren

Het is heel simpel om een PaySafeCard online te kopen. Wanneer je de website PaySafeCard.com bezoekt kan je heel simpel het huidige tegoed van je kaart controleren. Je logt in op de website en je gaat naar ‘tegoed inzien’, voer de ontvangen code in en je krijgt alle informatie over je tegoed. Ook is je tegoed onbeperkt geldig. Wel wordt er na twaalf maanden een onderhoudsbijdrage gevraagd. Dit houdt in dat er een klein bedrag vanzelf van je tegoed wordt gehaald. Wanneer je geen tegoed meer hebt, kan je simpel en snel weer een nieuwe PaySafeCard kopen op PaySafeCard.com.

Wil je een online betaalmiddel hebben met meer mogelijkheden zoals het ontvangen van geld? Kijk dan eens bij de mogelijkheden van e-wallet.