Skrill Creditcard

Skrill CreditcardSkrill kan je vergelijken met PayPal en Neteller. Skrill is dan ook een online betaalsysteem. Naast dat het een online betaalsysteem is, is Skrill ook nog een creditcard welke je kunt koppelen aan je account. Wereldwijd kan je dan ook online en offline betalen met Skrill. Op de plaatsen waar Mastercard geaccepteerd wordt, kan je ook betalen met Skrill. Ook is het mogelijk om via je account geld op te nemen bij betaalautomaten wanneer je een Skrill Card hebt.

Skrill en iDeal

Wanneer je, je Skrill account wil gaan gebruiken moet je er eerst geld op storten. Via iDeal kan je heel eenvoudig geld storten op je Skrill account. Ook accepteert Skrill bankoverschrijvingen en andere betaalmethodes. Voor de meeste lezers zal Skrill in combinatie met iDeal de beste oplossing zijn om snel en eenvoudig aan de slag te kunnen gaan.

Online betalingen, Skrill gebruiken

Bij veel webshops kan je ook terecht met Skrill. Zo kan je Skrill ook gebruiken als vervanging van je creditcard bij het online winkelen. In Nederland is het aantal webshops welke gebruik maken van Skrill nog niet zo heel groot, maar wanneer je naar internationale webshops gaat zal Skrill uitgebreid geaccepteerd worden. Ook wordt Skrill tegenwoordig geaccepteerd bij de meeste online casino’s en poker sites.

Prepaid creditcard Skrill

Het is bij Skrill ook mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen naast je online betaalmogelijkheden. Het werkt als een (bijna) volwaardige Mastercard en deze prepaid creditcard is dan ook gekoppeld aan je account. Zo wordt het mogelijk om vrijwel overal, waar een Mastercard creditcard geaccepteerd wordt, ook met je Skrill prepaid creditcard te betalen. Dit kan zowel online als offline. Je kan dus vrijwel overal betalen met je Skrill account, wat betekend dat je dus indirect toch met iDeal betaald. Wanneer je een auto wilt huren is het verstandig om wel eerst contact op te nemen met de autoverhuurder om te vragen of de kaart wordt geaccepteerd, omdat de meeste autoverhuurders geen prepaid creditcard accepteren.

Creditcard van Skrill aanvragen

Het kost je €10,- per jaar om een Skrill creditcard aan te vragen. Dit is in vergelijking met de meeste andere (prepaid) creditcards erg goedkoop en ook de overige gebruikskosten worden laag gehouden. Binnen 2 weken na aanvraag ontvang je de kaart dan ook per post. Het is een prepaid creditcard en hierom worden er geen krediet check uitgevoerd. Dit betekent dus dat iedereen, ongeacht je inkomen of financiële situatie, een Skrill creditcard kan aanvragen. Het is prepaid, dus je kan uiteindelijk niet meer uitgeven dan dat er daadwerkelijk aan saldo op je kaart staat.