Neteller Creditcard

Neteller CreditcardOveral waar de Mastercard Creditcard geaccepteerd wordt kan je betalen met de Neteller creditcard. Wanneer je een Neteller account aanvraagt ontvang je de creditcard er gratis bij. Ook kan je ervoor kiezen om een virtuele creditcard aan te vragen. Hiermee is het mogelijk om online te betalen.

Je kan de Neteller prepaid mastercard gratis aanvragen. Ook wordt er geen jaarbijdrage gevraagd en je hebt geen maandelijkse kosten. Wel wordt er €15,- gevraagd wanneer je, je kaart kwijtraakt. Dit is voor een nieuwe Neteller prepaid creditcard. Het is gratis om geld naar je Neteller over te maken via iDeal of een andere lokale overschrijving. In elke gelegenheid waar VISA of Mastercard geaccepteerd wordt is het daarna mogelijk om te betalen met je Neteller. Wanneer je gebruik maakt van het geld pinnen via de Neteller Mastercard worden er wel kosten in rekening gebracht. Voor iedere transactie die je doet bij een geldautomaat wordt er €4,- in rekening gebracht en wanneer je geld wilt overschrijven van je Neteller account naar je eigen bankrekening wordt er €7.50,- in rekening gebracht. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je de Neteller mastercard eens in de 14 maanden minimaal 1 keer gebruikt. Wanneer je, je Neteller Mastercard binnen 14 maanden niet gebruikt zal Neteller 30 dollar van je account afschrijven. Verder hebben ze geen verborgen kosten bij Neteller.

Neteller creditcard; de voordelen

In binnen- en buitenland is het erg gemakkelijk om te betalen met de Neteller creditcard. Overal waar een gewone creditcard geaccepteerd wordt is het mogelijk om met Neteller te betalen. Ook is het aanvragen van de kaart gratis en ze vragen geen maandelijkse of jaarlijkse bijdragen. Het is heel gemakkelijk om geld over te maken via een lokale overschrijving of via iDeal. Ook is het systeem van Neteller veilig en internationaal goedgekeurd waardoor je transacties veilig zijn. Hiermee is de creditcard van Neteller een zeer complete betaalkaart waarmee je overal kunt betalen en geld mee kunt pinnen.

Het aanvragen van de Neteller prepaid creditcard

Het is heel eenvoudig om een Neteller creditcard aan te vragen. Je surft naar de website van Neteller en je maakt een account aan. Neteller zal een veiligheidscheck uitvoeren en daarna zal binnen 10 dagen de Neteller creditcard worden bezorgd. Vervolgens kan er direct geld op worden gestort waarmee je kunt betalen.

Klik hier een om Neteller account aan te maken

Neteller Creditcard

Neteller Creditcard

Overall Rating

Neteller Creditcard Info