Prepaid Creditcards

Wat is een prepaid creditcardHet hebben van een creditcard is erg handig. Het is makkelijk betalen op het internet, wanneer je op reis bent en je aankopen doet met een creditcard zijn deze bij veel aanbieders verzekerd!

Het is niet voor iedereen mogelijk om een normale creditcard aan te schaffen. Wanneer je, je uitgaven onder controle wilt houden is de prepaid creditcard iets voor jou! Wanneer je een gewone creditcard hebt, kan je namelijk geld blijven uitgeven en de rekening komt achteraf. Dat is bij de prepaid creditcard die vaak is gekoppeld aan een e-wallet genoemd, niet het geval.

Aan het uiterlijk is er niet veel verschil met de gewone creditcard en ze zijn dan ook niet te onderscheiden. Wel gaat de werking van een prepaid creditcard anders dan van een gewone creditcard. Het is bij een prepaid creditcard niet mogelijk om op krediet te kopen, want voordat je hem in gebruik kunt nemen moet je eerst geld op je account storten. Wanneer je dit gestorte geld helemaal hebt opgebruikt kan je niks meer uitgeven. Het behoed je er dus voor om teveel geld uit te geven. Om hem aan te vragen is er geen check bij het BKR nodig, want het gaat niet over uitgaven op krediet. Voor iedereen is het dus mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen.

Het vergelijken van prepaid creditcards

Je hebt veel verschillende aanbieders van prepaid creditcards. Zo heb je Neteller, Skrill en de PaySafeCard. Bij deze betaalmethodes kan je allemaal via iDeal geld op je account storten om zo gebruik te kunnen maken van de prepaid creditcard.

Bij Skrill kost het je €10,- per jaar om een prepaid creditcard aan te vragen. Dit is in vergelijking met andere creditcards erg goedkoop. Ook worden bij Skrill de overige gebruikskosten laag gehouden. Wanneer je de kaart aangevraagd hebt, ontvang je deze per post binnen 2 weken.

Wil je een PaySafeCard aanschaffen dan kan dat heel simpel. Je gaat naar de website van paysafecard.com en je vraagt een kaart aan. Hiervoor hoef je de deur toch niet uit. Ook kan je via deze website je tegoed op de kaart inzien en zo weet je dus snel en gemakkelijk hoeveel erg nog op je prepaid creditcard staat. Is je tegoed op, dan koop je net zo snel en makkelijk weer een nieuwe kaart op de website.

Om een Neteller creditcard aan te vragen heb je de website van Neteller nodig. Hier kan je snel en eenvoudig een kaart aanvragen. Wel zal Neteller een veiligheidscheck uitvoeren en binnen 10 dagen zal de Neteller creditcard worden bezorgd. Heb je de prepaid creditcard ontvangen dan kan je er direct geld op storten.

Aanvraag zonder inkomenscheck

Je kan geen creditcard krijgen, omdat je bank je niet als kredietwaardig beschouwt. Wanneer dit het geval is kan je kiezen voor een prepaid creditcard, prepaid voucher of e-wallet. Ze hebben dezelfde functie als een gewone creditcard, maar het verschil is dat je geen aankopen op krediet kunt doen. Hiervoor is geen toetsing door het BKR nodig of een inkomenscheck. Het is alleen mogelijk om een prepaid creditcard te gebruiken wanneer er voldoende krediet op staat. Is het krediet op? Dan is het ook onmogelijk om hem te gebruiken. Het is dus niet mogelijk om een schuld op te bouwen met deze kaart.

Prepaid Creditcard in het kort

Bij een prepaid creditcard heb je dus alle mogelijkheden van een gewone creditcard. Het is mogelijk om hem mee te nemen op reis of te gebruiken om spullen te kopen in online shops. Maar met deze kaart leen je geen geld. Voordat je de prepaid creditcard gebruikt zal je er eerst zelf geld op moeten storten. Wanneer je de kaart regelmatig gebruikt, zal je er ook regelmatig geld op moeten storten.

 

Neteller Review Review Creditcard Aanmelden
Skrill veilig en simpel geld ontvangen en versturen via internet