Neteller

NetellerNeteller is een groot bedrijf wat al jaren ervaring heeft met het online betalen. Ook is het groot beursgenoteerd. Om hier gebruik van te maken is het 100% veilig en 100% legaal. Je moet eerst geld storten waarna je Neteller kunt gebruiken. Het is een zogenaamde e-wallet. Om geld te storten kan je gebruik maken van iDeal of één van de andere stortingsmogelijkheden, maar het snelste is om iDeal te gebruiken, want dit saldo is direct beschikbaar.

Om online te betalen kan je vervolgens je creditcard nummer gebruiken. Je kunt nooit meer geld uitgeven dan je daadwerkelijk op je Neteller account hebt staan en hierdoor is het ook 100% en kan je niet in de problemen komen.

Rechtstreeks betalen met Neteller

Bij steeds meer webwinkels is het mogelijk om te betalen met Neteller en hierdoor is het ook mogelijk om rechtstreeks vanaf je account te betalen. Je vult dan je accountnummer of e-mailadres in en wanneer je, je 4-cijferige veiligheidscode hebt ingevuld is de betaling realtime verwerkt.

Door vele buitenlandse goksites wordt er gebruik gemaakt van Neteller. Er zijn namelijk veel landen waar ze niet zo’n goed betalingssysteem hebben, zoals iDeal in Nederland. Het is ook mogelijk om op een Neteller account geld te laten storten, waardoor steeds meer buitenlanders hun online casino winsten laten uitbetalen op hun Neteller account. En omdat je er een gratis debetcard bij krijgt kan je het geld direct bij een pinautomaat opnemen, of je kan het bijvoorbeeld gebruiken bij een webwinkel welke niet wordt ondersteunt door iDeal.

Klik hier om een gratis Neteller account aan te maken…..